به گزارش میراث آریا، حضرت آیت الله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در مراسم سی و چهارمین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) با بیان اینکه امام(ره) بزرگوار پرچم برافراشته رسالتهای الهی در عصر جاهلیت مسلط قرنهای اخیر بود گفتند: سی و چند سال است که این جلسه باشکوه و مبارک تشکیل میشود. موضوع بحث در این جلسه در همه این سالها عمدتاً امام بزرگوار بوده است. نسلهای جدید این کشور به آشنایی بیشتر با امام بزرگوار نیازمندند و قدیمیها هم همینطور؛ همه ما نیازمند این هستیم که با ابعاد این شخصیت چند بعدی بیشتر آشنا شویم.
رهبر فرزانه انقلاب اسلامی افزودند: درباره امام(ره) بزرگوار اولین نکته این است که ایشان از سرآمدان تاریخ ماست نه فقط از سرآمدان روزگار ما؛ سرآمدان کسانی هستند که در هر رشته ای و بخشی از بخشهای معارفی و عملی انسانها، دارای عظمت هستند؛ در میان اشخاص با عظمت به آنهایی که یک سر و گردن از بقیه بالاترند سرآمد گفته میشود.
حضرت آیتالله خامنهای ادامه دادند: برخی تنها سرآمد روزگار خود نیستند بلکه سرآمد تاریخند؛ سرآمدان را نه میتوان از حافظه تاریخ حذف کرد و نه میشود تحریف کرد.
ایشان بیان کردند: سرآمدان نه این که تبلیغات مخالفان نتواند چهرههای آنها را بد معرفی کند، چرا؛ رسانه های تبلیغاتی که روز را شب و شب را روز معرفی کرده و روز به روز مجهز تر می شوند میتوانند چنین کاری کنند اما اینها کف روی آب است، خورشید زیر ابر باقی نمیماند.
رهبر انقلاب افزودند: ابن سینا و شیخ طوسی بعد از هزار سال از دوران خود هنوز هم میتوانند خود را معرفی کنند؛ اما ابعاد شخصیتی حضرت امام(ره) وسیعتر و متنوعتر از ابن سینا و شیخ طوسی است. خصوصیاتی که در تشکیل شخصیت امام(ره) تاثیر دارند به مراتب بیشتر از ویژگیهایی است که در شخصیت آن افراد حضور دارد.
مقام معظم رهبری تصریح کردند: امام خمینی(ره) در دانش های دینی سرآمد است؛ در فقه فلسفه و عرفان نظری سر آمد است؛ امام در ایمان و تقوا و رفتارهای پرهیزکارانه سرآمد است؛ امام(ره) در استحکام شخصیتی خود و اراده و قیام برای خدا و سیاست ورزی الهی و ایجاد تحول در نظام بشری سرآمد است؛ این خصوصیات در هیچکدام از سرآمدان تاریخ ما جمع نشده است اما در امام(ره) جمع است.
حضرت آیت الله خامنه ای تاکید کردند: بنابراین امام(ره) را هیچ کس نمیتواند از حافظه تاریخ حذف کند یا شخصیت او را تحریف کند؛ چند صباحی ممکن است دروغ پردازی شود اما برای همیشه نیست.
مقام معظم رهبری گفتند: نکته بعد اینکه این است که امام بزرگوار سه عمل عظیم، بزرگ و تاریخی و سه تحول بزرگ در سطح کشور ایران، امت اسلامی و جهان بهوجود آوردند. این سه تحول هیچکدام سابقه ندارد.
ایشان یادآور شدند: تحول در سطح کشور این بود که انقلاب اسلامی را به وجود آورد. انقلاب را مردم انجام دادند اما امام(ره) بهوجود آورد. این انقلاب یک ساخت سیاسی سلطنتی را در هم شکست و مردمسالاری را جایگزین آن کرد.
رهبر معظم انقلاب اسلامی بیان کردند: این انقلاب یک نظام دستنشانده و ذلیل در مقابل قدرتها را از میدان خارج و یک نظام مستقل و متکی به عزت ملی را جایگزین آن کرد. این نظام یک حکومت ضداسلام را از میدان خارج کرد و به جای آن یک حکومت اسلامی پایهگذاری کرد و بنا نهاد.
ایشان تصریح کردند: این انقلاب استبداد را با آزادی، بیهویتی روزافزون را به هویت ملی و اعتماد به نفس تبدیل کرد. این انقلاب یک ملت چشم دوخته به دست اجانب را به نیروی «ما میتوانیم» مجهز کرد. اینها معجزههای این انقلاب عظیم است و این تحول بزرگی است که حضرت امام (ره) در سطح کشور به وجود آورد.
رهبر معظم انقلاب خاطرنشان کردند: «ما میتوانیم» کلید حل همه مشکلات است. ما مشکلات داشتیم، داریم و خواهیم داشت. اما آن چیزی که میتواند این مشکلات را برطرف کند و مشکلات گذشته را برطرف کرده و در آینده هم علاج مشکلات ما است همین نیروی ما میتوانیم است که این روحیه را انقلاب امام بزرگوار در این کشور بهوجود آورد.
ایشان گفتند: اما آنچه در سطح امت اسلامی روی داد، این بود که جریان بیداری اسلامی را امام(ره) به راه انداخت. دوره انفعال و بیتحرکی در دنیای اسلام با حرکت امام(ره) به سمت ضعف و نابودی حرکت کرد. امروز امت اسلامی نسبت به دوران قبل از پیروزی انقلاب اسلامی و دوران قبل از امام(ره)، پرتحرکتر، فعالتر، آمادهتر و سرزندهتر است اگرچه همچنان نیاز به بیشتر کارکردن در این زمینه محسوس است.
رهبر معظم انقلاب بیان کردند: مساله فلسطین پس از آنکه به خیال صهیونیستها و پشتیبانان شان مساله تمام شده به حساب میآمد و دیگر بنا نبود فلسطینی مطرح شود با تحول و حرکت امام(ره) در سطح امت اسلامی به مساله اول جهان اسلام تبدیل شد. امروز مساله فلسطین مساله اول جهان اسلام محسوب میشود.
حضرت آیت الله خامنه ای تاکید کردند: امید موتور حرکت امام(ره) بزرگوار بود این امید در رفتار و گفتار امام(ره) به وضوح دیده میشود. در دهه ۲۰ امام(ره) در دست نوشتههایی از قیامت الله سخن میگوید که به خط خود امام(ره) در کتابخانه مرحوم وزیری در یزد حفظ میشود. در دهه ۴۰ وارد میدان قیام شد و در دهه ۶۰ که دهه تنشهای مُهیب سیاسی، امنیتی و نظامی بود خم به ابرو نیاورد.
رهبر معظم انقلاب ادامه دادند: در این چند دهه این سرچشمه جوشان امید در دل امام(ره) بود که این تاثیرات را گذاشت؛ خود امام(ره) در بیانی میگوید من در طول سالهای مبارزه تا پس از پیروزی انقلاب اسلامی هرگز دچار یأس نشدم و معتقدم وقتی ملتی چیزی را بخواهد آن چیز تحقق مییابد.
سی و چهارمین سالگرد ارتحال بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی امروز یکشنبه با حضور آحاد مردم و مسئولین لشکری و کشوری، سفرا و نمایندگان کشورهای خارجی در حرم مطهر امام (ره) در حال برگزاری است.
انتهای پیام/